Hørfrøolie er et superfood og en fantastisk kilde til de vigtige omega3 fedtsyrer. Disse fedtsyrer er vigtige for kroppen, og det er både kendt og dokumenteret, at omega3 fedtsyrer støtter og styrker kroppen på mange områder.

🍀Bidrager til optimal optagelse af vitamin A – D - E og K

🍀Styrker hjerte og hjerne

🍀Styrker humør og energi

🍀Styrker sundhed i hud og hår

🍀Reducerer inflammation

🍀Styrker fordøjelse og tarmfunktion

Vitamin A – D – E og K er de fedtopløselige vitaminer, og de har behov for fedtstof for optimal optagelse. Hørfrøolien bidrager til optagelsen af disse vitaminer.

Hjerte: Hørfrøolien kan hjælpe med at sænke triglycerider og reducere risikoen for hjertesygdomme ved at forbedre kolesterolniveauerne.

Hjerne: Dagligt tilskud af omega3 fedtsyrer/hørfrøolie kombineret med essentielle vitaminer styrker og støtter hjernen og kan bremse hjernens degeneration.

Humør og energi: Hørfrøolien sammen med øvrige vigtige næringsstoffer bidrager til mere energi og overskud, hvilket påvirker både det fysiske og mentale velvære og humør.

Hud og hår: Nogle mennesker oplever sundere hud og hår ved at tilføje hørfrøolie til deres kost på grund af dens fugtgivende egenskaber og indhold af essentielle næringsstoffer.

Inflammation: Hørfrøolie/omega3 fedtsyrer er kendt for sin antiinflammatoriske egenskaber, hvilket kan være gavnligt for mennesker med inflammatoriske tilstande, f.eks. leddegigt eller Chrons sygdom.

Fordøjelse: Hørfrøolie kan hjælpe med at fremme en sund fordøjelse og regulering af tarmfunktionen.

Drik din STAI dagligt – du får hele 28 sunde, essentielle næringsstoffer incl. hørfrøolie💚.

STAÏ v/Jytte Bille, founder

Del med dine venner